Invandrarnas fel, enligt Moderaterna

Olika partier brukar prata om att de skall anpassa sig och att de många känna av vad väljarna vill. De säger att vill lyfta arslet från kontoret och möta väljaren som inte finns på Twitter.

Hur gick det för det konservativa tjänstefolket? Tja, de mötte Sverigedemokraterna i riksdagens korridorer. Där båda hade lagt bort sina mobiler med installerad app för Twitter i några minuter. För det är rätt vanligt att Sverigedemokrater och Moderater umgås med varandra, vilket helt logiskt när man mer och mer får samma värdegrund att stå på.

Vi kan nu se att det blir mer och mer skuldbeläggande av invandrarna som skall bära skulden för den misslyckade integrationen. Dessa ”bidragstagare” skall med alla medel bespottas och nedvärderas. De får gärna städa hos dessa tjänstemän & avdankade ministrar, men mer än så i den sociala stegen får det inte bli.

Det vore smakfullt om Moderaterna istället tog avstamp från sin liberala del av partiet, än att springa ärende åt den socialkonservativa högern! Den del av Moderaterna som är för företagande och fri rörlighet. 

Det som nu pågår har stora likheter med det som republikanerna utsätts för i USA, av Trump. Moderaterna måste kunna bättre!

1 reaktion till “Invandrarnas fel, enligt Moderaterna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *