Väntar på tredje sprutan vaccin emot covid-19

Är en av de som ingår i en riskgrupp. Detta gör att jag alltid fått en kallelse till vaccinering emot Covid-19. Snart är det dax för dos tre av vaccinet. Vi får se när det kommer ett brev hem, för det borde det göra, alt i en app nära mig.

Det finns ett flertal anledningar för att vaccinera sig. Ett av de tyngsta är att genom att alla vaccinerar sig så minskar vi risken att srmitta andra. Att vaccinera sig är en handling som stödjer andra. Är troligen detta som gör att många libertarianer och konservativa ofta inte tänker vaccinera sig, för de brukar ha en oförmåga att känna med och tänka på andra. Me, myself and I brukar vara mer deras syn på verkligheten.

Är som jag ser det nu mycket postivt att vi kanske kan få till ett covidpass, som gör att vi som tait vårt ansvar för andra kan röra oss friare i samhälle än de antivaxxare som ser det som frihet i att ”vägra lyda staten”. Hur du kan bemöta dessa ”frihetskämpar” kan du läsa vidare här ->

Vill du likt mig ha ditt covidpass i din telefon (Apple Wallet) så kan du använda denna tjänsten för att skapa det.

Posted by Mikael

Östgöte som emigrerat till Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *