Menu

Om Mikael

En kvalitetsmedveten och noggrann person som brinner för att göra världen bättre än den är idag. Visst låter det stort, men alla kan göra något.

Jobbar med logistik och kvalitetssäkring. Har tidigare jobbat med kommunikation och webbutveckling. Detta lade jag på hyllan och helt bytte bransch när jag fick möjligheten. Älskar att se möjligheter och utmaningar. Mycket av min drivkraft är att göra det som finns bättre. Tycker inte om att sitta på samma ”stol” för lång tid. Livslångt lärande är för min del ett sätt att leva.

Bor idag i utkanten av Stockholm och trivs bra med det. Gillar naturen och närheten till vatten. Det får mig att slappna av. Är uppväxt i en liten by mellan Norrköping och Katrineholm, så närheten till naturen har alltid varit en förutsättning för mitt välmående. Tycker om att resa på min fritid. Helst till andra delar av världen som är olik vår egen. Tycker om länder som ligger i södra Europa och Asien.

Mycket av det jag idag kan och har kompetens inom är självlärt eller inhämtat via andra sätt än att sitta i skolbänken på ett Universitet och få poäng. Visst, jag har några akademiska poäng, men de är inte avgörande i vad jag kan och har kompetens inom. Däremot har den akademiska kompetensen fördjupat mig i att ta in annan kunskap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.